Com treballo?

SONY DSC

Sóc psicoterapeuta especialitzada en psicoteràpia integrada, això vol dir que no segueixo un sol model teòric dels existents, sinó que agafo i integro el bo i millor de cada orientació, de manera més completa i no excloent. La meva màxima és que la psicoteràpia s’ha d’adaptar al pacient i no al revés.

Cada teoria existent en psicoteràpia té aspectes molt positius i profitosos però limitar-se a una d’elles implica no tenir en compte la globalitat i la individualitat de cada persona i això pot acabar comportant limitacions. Hi ha persones que són més emocionals o persones més racionals, persones més introspectives i persones que no tant, per cada una d’elles una teràpia servirà millor que una altre. Tots som diferents, i a tots ens funcionen tècniques diferents. Com a psicoterapeuta integradora considero que he d’oferir allò que sigui més beneficiós per la millora de cada persona sense veure’m limitada per una corrent psicoterapeutica concreta.

La meva teràpia està enfocada en adolescents i adults. Treballo des de l’escolta activa, l’aliança terapèutica, la connexió amb les emocions. Sempre estic en constant formació per poder donar el millor de mi, conèixer les tècniques i teràpies més eficients. Crec que la obligació de tot psicoterapeuta hauria de ser no estancar-se mai. El món de la psicoteràpia esta en creixement, i els psicoterapeutes hem de créixer amb ell.

 

Opinions:

A. Teràpia individual:
El millor: “Inspira una gran confianza, haciendo muy fácil explicarle tus problemas”
Podria millorar: “Inmejorable”
Motiu de la visita: Ansiedad, por cirugía

S. Teràpia parella:
El millor: “Cristina es una persona que no es nada fría, te hace sentir comodo a la hora de poder abrirte con ella y poder expresar tus sentimientos. Con.su terapia conseguimos aprender cómo controlar situaciónes del día a día que hacen mella a tu relación. ¡Gracias Cristina!”
Motiu de la visita: Problemas de relación

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s