Qui sóc?

Des de petita que m’agrada observar. Sempre m’ha agradat escoltar, ajudar, donar tot el que pugui de mi per ajudar si es pot. A vegades, una mà amiga, una orella que t’escolti, pot marcar la diferència. Fins que vaig decidir fer d’això que m’apassionava la meva professió.

Sóc una apassionada de la vida, m’agrada viure-la tot i que no sempre sigui fàcil. Els bons moments, les bones sensacions, sentiments, pensaments, fan que tot valgui la pena.

La vida esta feta d’intents, assajos i errors. Aquesta és la principal manera d’aprendre, provar i equivocar-se. Tornar a provar, i tornar a equivocar-se. Fins a trobar la manera. No sempre serà a la primera. Els errors no són un fracàs, són part d’aquest procés, d’aprendre. Tots som alumnes en aquesta escola que és la vida. L’important, és no fer-ho sol.

Ara que t’has fet una idea de la Cristina persona, com a professional sóc psicòloga especialitzada en la psicoteràpia integrada, perquè considero que la teràpia s’ha d’adaptar al pacient i no al revés, sempre estic en constant formació per poder donar el millor de mi, conèixer les tècniques i teràpies més eficients. Crec que la obligació de tot psicòleg hauria de ser no estancar-se mai. El món de la psicologia esta en creixement, i els psicòlegs hem de créixer amb ell.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s