Com treballo?

Sóc psicòloga especialitzada en psicoteràpia integrada, això vol dir que no segueixo un sol model teòric dels existents, sinó que agafo i integro el bo i millor de cada un, de manera més completa i no excloent. La meva màxima és que la teràpia s’ha d’adaptar al pacient i no al revés.

Cada teoria existent en psicologia té aspectes molt positius i profitosos però limitar-se a una d’elles implica no tenir en compte la globalitat i la individualitat de cada persona i això pot acabar comportant limitacions. Hi ha persones que són més emocionals o persones més racionals, persones més introspectives i persones que no tant, per cada una d’elles una teràpia servirà millor que una altre. Tots som diferents, i a tots ens funcionen coses diferents. Com a psicòloga i psicoterapeuta integradora considero que he d’oferir allò que sigui més beneficiós per la millora de cada persona sense veure’m limitada per una corrent psicològica concreta.

La meva teràpia està enfocada en adolescents i adults. Treballo des de l’escolta activa, l’aliança terapèutica, la connexió amb les emocions, amb l’aplicació d’un mètode científic i rigorós. Sempre estic en constant formació per poder donar el millor de mi, conèixer les tècniques i teràpies més eficients. Crec que la obligació de tot psicòleg hauria de ser no estancar-se mai. El món de la psicologia esta en creixement, i els psicòlegs hem de créixer amb ell.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s